Edsbyn Inredningar

Marknadsför din sida också

Måste vara allvarlig.

Hade svårt att somna igår. Miljoner lessna tankar i huvudet, tårarna ville inte sluta rinna. Anledningen är den familj som blivit så fruktansvärt fel behandlad i Halmstad. De har en familj liknande våran, kanske därför jag blev så berörd. Sen väcker hela skiten så många frågor om vårt samhälle. Nu är inte hela hennes historia på pränt än, så det är svårt att veta vad som kommer att hända, men det framgår vad jag kan förstå att de får tillbaka sina barn. Bra så långt eller hur?

Men. VEM tar ansvaret för de skador socialarbetaren har gett familjen och närstående? Sen NÄR är det en dömande instans, och sen när dömer vi i Sverige utan rättslig verkan? Och framförallt, HUR kan vi tillåta att det händer. Pedofiler, våldtäktmän, mördare osv går fria- för att vi inte kan kränka dem!? Men att splittra en hel familj- det är OK? Sen är det såhär, om läkarvården misstänker misshandel så måste de ingripa. Såklart. Men kan ska väl ändå inte göra det såhär- de blev DÖMDA utan att få rätten att försvara sig. De kunde väl ha fått övervakning innan dom kom, eller vad som helst. Att ta ifrån föräldrar sina små tvillingar är så hjärtlöst att jag tror att X (socialarbetaren) faktiskt är Djävulen själv.
Sen tänker jag såhär. Om det i ett fall skulle vara EN av föräldrarna som skadar sitt barn, betyder det automatiskt att den andra föräldern blir av med vårdnaden med? Men, barnens bästa då? Och föräldrarnas bästa. Och syskonen?

Vi kan ju fortsätta på ämnet, att döma oskyldiga. Eller rättare sagt, INTE döma skyldiga.
Svenska Kyrkan? Ärligt talat, vad i hela helvete är problemet? Och varför står ni utanför rättssystemet? Vi behöver fler manliga förebilder i samhället, bland barn. Ni är verkligen inga förebilder! Och hur kan hela Svenska folket knappt reagera över det?!

Kungen. Han beter sig förmodligen som kungar gjort i alla tider. Det som är märkligt att att jag faktiskt blir besviken- för han var på nåt sätt ändå en förebild för barnen. Vilket barn leker inte prinsessa & prins, kung & drottning.
Jag tycker synd om Drottningen ( om hon nu inte vetat om allt vill säga... ) och deras barn.
Ta bladet ur munnen istället för att byta blad nu.

Pinsamt är det. Vårt samhälle. Dessa människor som tror sig BESTÄMMA över alla andra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0