Så kan man tydligen sova

img_0981 (MMS)

Så kan man tydligen sova


Jippie. Sådär 15 gånger uppe nu för E inte...

Jippie. Sådär 15 gånger uppe nu för E inte sover. Kul!!!! N är på kurs, så jag ska upp tidigt med barnen o försöka få ihopa morgonen. Bäver!!!


Hårda grabbar i snygga tshirts från ModeMo...

img_2786 (MMS)

Hårda grabbar i snygga tshirts från ModeMoster Hanna


SMS-inlägg

img_6677 (MMS)


Pyjamasparty i fredags.  Goa Goa tjejjer!!...

img_8881 (MMS)

Pyjamasparty i fredags.  Goa Goa tjejjer!! O tjej-pappan i Rosa Hello Kitty-nattlinne...


Hos alla tjejjer på Ringvägens Tandhälsa.

img_3837 (MMS)

Hos alla tjejjer på Ringvägens Tandhälsa.


Dagens outfit. Är det Pyjamasparty så är d...

img_5457 (MMS)

Dagens outfit. Är det Pyjamasparty så är det..,


Misslyckad planering

Tänker inte skriva misslyckad helg, för DET vet jag ju inte än. Däremot sprack våran efterlängtade plan. En hotellnatt i Helsingborg. Bara jag o Niklas. Fira våra 10 år tillsammans. Äta o dricka gott. Prata, shoppa lite kanske. Sova gott. Äta frukost skitlänge- utan att behöva plocka undan disk och mat från golvet.

Efter magsjukan har jag lyckats hålla mig frisk, det har pendlat på resterande fyra, N har precis i veckan blivit helt frisk och börjat träna igen.

Då släpper väl mamman på alla sina spärrar.. Hej. Välkommen onda hals. Nu har du förstört igen. Tack och bock- fantastiskt va passande.

Någon sa att det var typiskt min otur, jag är villig att hålla med... Och tack vare tre sjukdagar har jag dessutom en körig jobb-vecka att se framemot. Dåååålig timing!


Vem är Avataren?? Hehee- fantastiskt ragg ...

img_2472 (MMS)

Vem är Avataren?? Hehee- fantastiskt ragg denna Avatar har! Humor!


O så va veckan slut. Igen

Sitter i soffan, trött som en gnu, F ligger i sin fars knä under en filt. Också trött. Niklas sover med luvan över huvudet. De andra sover med, fast jag hör E hosta hela tiden. Kl är strax efter 19. Inte riktigt så att vi orkar va aktiva...

Idag har vi inhandlat ytterkläder o skor för våren. Kan meddela att det blir några plagg, regnkläder, fleecejackor, skaldressar, skor, gympaskor. Tycker det alltid vart mycket sånt som behövs till F- hahaaaa, nu blev de ju löjligt. Och man inser att de inte alltid är självklart att det hänger flera plagg av samma sort i samma storlek på stången! Klart, jackorna matchar bara, de behöver inte se likadana ut. Men skorna är lika, o alla byxor. Note to self. Inte alla barn samtidigt för att prova skor.

Igår hade vi härligt besök, o i fredags va jag o Emma på AW. Vart en rolig helg! Det känns viktigt, att vara sociala trots att ögonen är som pepparkorn. Vi hämtar styrka i det.
I fredags va jag dessutom hemma med F, svullen i halsen o förkylningsvärk. Båda va överrens om att det va rätt mysigt- bara vi tjejjer o så tyst!! Jag hann med lite jobb ändå- så alla va nöjda. Skämma bort henne med glass det gillar ja!

Denna vecka har jag inte privatbloggat för jag har mest koncentrerat mig på den nya bloggen. Vad tycker ni om den??

Inredarnas.blogg.se


Min/ vår nya blogg

http://inredarnas.blogg.se/


Ikea idag

Hör inte till vanligheterna, var väldigt längesen vi var på Ikea. Filippa ska få en tjockare bäddmadrass till sängen, hon klagar på att det är hårt. Och vad gör man inte för att få barnen att sova hela natten- får offra en söndag på Ikea. Kunde vart värre..

Killarna ska dessutom vara i Apelviken och Niklas syrra Emelie ska med. Jobbig dag;-)

Så skönt en stund!!


Börjar nästan bli irriterande

Helg, igen. Dötrötta föräldrar igen. Urdåligt med sömn, förkylning i kroppen som inte släpper helt o allmänt för mycket.
Niklas o Filippa har vart i Fjärås o kollat på GIF A-lag och jag o boysen va hemma. När de kom hem hade jag planer på att åka till Ikea, men när mat till två skithungriga hemkomlingar va ordnat, fika till killar osv kom illamåendet. Trötthet tro? Filippa är inte heller hundra- hon la sig o sov en stund.

Snart får de gärna komma en helg av det lite roligare slaget. Tur jag bokat AW med Emma på fredag!
Fast de är väl såhär, intensiva veckor gör att man blir helt slut på helgen.


RSS 2.0