Edsbyn Inredningar

Marknadsför din sida också

LCHF-rapport

Då är de två veckor med LCHF. Tycker jag klarat det bättre än jag trodde, anledningen är väl att jag inte behöver gå döööö-hungrig. Sokersuget finns där, men lindrigt. Har de gett något resultat då? Övergångsbesvären?
Jo, om vi börjar med de sistnämnda, ledvärken är något bättre och den enorma tröttheten börjar vända. Känner mig faktiskt riktigt pigg! Tyvärr stressar det nog kroppen till en början, jag tappar mycket hår, kroppen är torr som fnöske-smörja smöra smörja. Sen kan de bero på den torra inomhusluften med.
Något positivt? Yepp! Tarmen är bättre än för en vecka sen!! Sen har jag sen ett par dagar haft mycket mindre ont i huvudet- förut hade jag skallebank varenda eviga dag!! Sockret?! Jag känner mig inte alls så svullen, även om inte vågen gjort någon djupdykning, ett par kilo bara. De är ju såhär, jag har (enl råd från LCHF) inte minskat på maten den första tiden, för att inte göra livet odräglit. Jag märker dock att jag per automatik äter mindre o mindre, för jag håller mig jämnare mätt.
Sen visst, jag ljuder om jag inte säger att jag är SUGEN på en kladdkaka med SOCKER i... gjorde en LCHF igår, njaeee...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan. Jag hittade din blogg på Google och känner igen mig i jätte mycket av det du skriver. Jag fick diagnosen uc för ca 1 år sedan och har sen dess gått på en massa kortisonkurer och ökat min medicinering ett antal gånger, men inget verkar hjälpa mig ordentligt. Jag är väldigt nyfiken på hur kosten påverkar sjukdomen eftersom jag knappt kan äta någonting utan att behöva oroa mig för långa toalettbesök efter. Jag undrar därför hur det har gått med din kost, fortsatte du med lchf och har det i så fall påverkat posivivt/negativt? Du får gärna maila och svara på denna långa "kommentar". Tack för en bra blogg att läsa när man känner sig ensam om denna förbannade sjukdom!

2012-06-13 @ 10:55:14
URL: http://630kilometer.wordpress.com
Postat av: ♣ Ida - Hon som föddes med LKG

Ha en awesome kväll! ♥

2012-06-13 @ 16:52:03
URL: http://idahtt.blogg.se/
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2012-06-13 @ 17:41:32
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: yasmine modell mamma och fru

allt bra?

har ett jätte bra tips i min blogg nu för dom som gillar tea o kaffe.

världens bästa kaffe maskin

kraam

2012-06-13 @ 19:59:17
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: Millah - mamma till Amilia ❤

Hej allt bra? :)

Har flera roliga tävlingar i bloggen: http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

Var jätte gärna med och tävla! Ha det bra ★ Kram // Millah

2012-06-13 @ 23:57:10
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0