Edsbyn Inredningar

Marknadsför din sida också

Svenssonfasoner på bloggar

Nu när internet och bloggar, facebook, twitter o gu vet va är stort i vårt samhälle dyker det ofta upp folk som tror sig kunna bete sig precis hur som helst. Mobbing i skolan följer med barnen hem osv.
Sen har vi de där med att kunna säga/skriva precis vad som helst om någon annans åsikter via inlägg på bloggar. Det tror jag passar oss svenskar alldeles utmärkt. Då behöver vi inte stå öga mot öga för att säga vad vi tycker, vi kan gömma oss bakom våra tangenter. Precis som vi gör när vi kör bil. Vi lugna o försiktiga svenskar blir ju som förbytta när vi har något ton stål på hjul runt oss. Tutar o pekar "fulefingret" så fort någon inte kör så som VI tycker att den ska köra.

I vilket fall. Niklas har idag blivit kallad utvecklingsstörd på sin blogg. Denne person som skrivit inlägget verkar ha en skruv lös själv, med tanke på Niklas inlägg. Det handlade om att fängelse för våldtäktsdömda kostar samhället pengar. Såklart det gör- och Niklas o många med honom, inkl mig, tycker ju faktiskt att de djävlarna som gjort sådana brott ska låsas in bakom lås o bom. För gott.
Nu är ju inte problemet att fängelset kostar, problemet är ju brottet! Hade männen ( för de är ju oftast män, även om de händer att kvinnor våldtar. ) gett FAN i oss kvinnor & barn hade ju fängelset inte kostat något heller?! Straffet är för milt- om de ens leder till straff att våldta. Fiffla med skatten eller nåt. De ger längre straff.
Han som skrev inlägget säger dessutom att kort kjol ALDRIG använts som argument för att "godkänna" en våldtäkt i en rättssal. EH? Det är ju alltid så att offret granskas- så inåtehelvete, men förövaren behöver inte försvara sig.

Sånt här gör mig så rosenrasande. Och mest irriterad blir jag på sånna inlägg som han gjorde. Han har nog aldrig ens träffat en utvecklingsstörd. Dessutom verkar han rättfärdiga våldtäkter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0