Edsbyn Inredningar

Marknadsför din sida också

Summer summer, hot hot

Idag tog vi ett brejk till- stranden lockade mer än spackel & färg..  Nina ringde i morse o meddelade att hon & hennes mamma minsann skulle ut till 5:e vik på Getterön. När jag kom ner frågade Niklas om vi inte skulle till Getterön istället för att renovera idag. Valet var enkelt. Det gick sköna vindar därute, så de var riktigt behagligt. Sen är man inte så smidig och de värker lätt i varenda led i kroppen- så att sitta på en filt gjorde lite ont. Nästa gång får brasse-stolarna hänga på. Om de håller... Filippa tycker iaf det är underbart, även om hon inte direkt badar jättemycket än, för hon fryser lätt. Men att springa på klipporna är väldans skoj. Tur att Niklas är med, för jag blir så nervös att hon ska skada sig.

Det var härligt att träffa Nina igen! Hon och Sergei har ju varit i Bubai i 10 dagar, och de hade haft det väldigt bra. Sergei kom till stranden med efter en stund, och de var trevligt att få träffa honom! Han jobbar ju i Oslo, så vi har inte setts innan. Filippa blev lycklig att att träffa Bus-Nina med. Det smeknamnet har hon fått av Niklas.. Sen va de roligt att träffa Ninas mamma med, hon är uppuxen där svärmor är uppvuxen, så vi hade en del att prata om:-)

Sen skulle jag vila en stund när jag kom hem. Slocknade som en liten gris. Det hör verkligen till ovanligheterna att jag sover mitt på dagen..

Igår hade vi gäster, Niklas fd kollega Dennis med familj- Jennie, Freja & Kajsa hälsade på:-) Niklas fick en kokbok av sina elever iår, och han hade valt recept själv. Hemmagjorda hamburgare med rökig smak- ur "Grilla med Salming". Manligt så de förslår.. haha. Vi gjorde de bra iaf, men de är alltid mycket förberedelser. Jag var rätt slut innan de kom, men de släppte fort. Vi har riktigt trevligt tillsammans, och Filippa & Freja är två flickor som verkligen har roligt ihop. När de åkte kl 24 hade de hållt igång heeeela kvällen! Storasyster Kajsa fick låna Niklas dator o spela spel.
Många skratt blev de- och killarna var ordentligt manliga när de diskuterade märken på såg, och om man skulle ha cirkelsåg eller sticksåg. Och de testade såklart Niklas nya såg, va de nu är för något. Brum brum- manligt manligt. Roligaste var nog när Dennis minsann berättar att han köpt ett röj-såg! HUJA- de är MANLIGT de!! Tills han berättade vad det används till... det har väldigt högt tätväxande gräs.. haha.
Till detta kan väl tilläggas att de är två grabbar som inte alltid har skrivit med verktygsintresserad i sitt CV- lärare som de är. Fördomsfull? Njae, lite, men jag vet ju sanningen.
Vi tjejjer pratade tjejsaker, förlossning närmare bestämt.

På tal om Fd kollegor. MYCKET tråkiga nyheter i veckan, vår Lisa i Borås lämnar oss nu för att börja på ett nytt jobb. Trist värre! Hon är en kollega med mycket kunskap, o dessutom har vi vansinnigt roligt ihop. Det blir tomt utan henne!
Men, det är "rätt" av henne, det är en ny utmaning hon får. Och hon lämnar inte branschen alls, så våra vägar kommer att mötas ändå!
Lycka till vännen!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0