Edsbyn Inredningar

Marknadsför din sida också

Annandag Jul

Idag begav vi oss till Hyssna- till familjen Johansson-Lindqvist, alltså min bror, fru Marie & barnen Jennifer, Julia & Ronja.
Vi visste inte riktigt vad som väntade oss- mer är dopp i grytan. Mamma, pappa & farmor skulle vara där med.
JÖSSES vilket julbord de hade ordnat! Lammfiol, vildsvinsskinka, viltkorv, fårfiol, vanlig skinka, honungsglacerade revben (gudars va goda!) och allt på ett "vanligt" julbord upptill. Niklas sa med en gång- "åh, vad jag ångrar att jag åt frukost"..
Vi åt o åt o åt. Och sen kom gottebord fram- eller rättare sagt, det fick användas två bord för att få plats med allt. Vad ska man säga? TACK bror & Marie!

Sen var de julklappsutdelning med såklart. Barnen fick en massa fint, bla fick killarna ett bollhav. Haha! Portabelt dessutom, man kunde fälla ihop allt med de 60 (!) bollarna så det blev som en drake. Gissar att killarna kommer älska det! Det kändes som vi hade lyckats ganska bra med tjejjernas presenter med, de är inte de lättaste att köpa nåt till en 17 åring & en 14-åring.. Men, "SVEA"-tröja till Jennifer & "Koola Anna"- klänning till Julia verkade vara uppskattat. & En Hello Kitty-baddräkt till Ronja, de ska ju snart till Egypten ( inte alls avis.. )
Vi fick handstöpta ljus med av Marie- fantastiskt fina! Den farmor Gunvor fick var nog finast, ljuvlig.

Killarna var dödströtta när vi kom hem, vi väckte dem o gav dem mat. Det var mindre poppis att bli väckta, men somnade snabbt om o sen har vi inget hört.. De måste väl vara helt utslagna nu efter alla julkalas. Eller som Filippa sa idag- "men!? HUR många fester ska vi egentligen gå påååå??" Nu så Filippa är de inget kalas imorgon, men väl på tisdag. Då fyller Christian år.

Kanske jag hinner ladda upp lite bilder imorgon. Imorgon ska de inte göras mycket. Eller jo, städa. Det ser ut här hemma-- Handla med. Kul saker alltså..

Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0