Edsbyn Inredningar

Marknadsför din sida också

25-års kalas

Ikväll har vi hela familjen varit på 25-års fest hos Alex, Niklas lagkamrat. En himla go kille, med precis HUR mycket energi som helst... Vilket inte Filippa är sen med att utnyttja:-) De har sjukt roligt.. och sen gick hon laget runt o busade med alla killar:-) Så länge de är på denna nivå, och de inte fortsätter när hon är 15 så är de roligt. Småkillarna var snälla, i vanlig ordning. Inte mycket till gnäll, de gillar verkligen när det är fullt med folk o massa att titta på. Hoppas det fortsätter så, det är så skönt att inte behöva stänga in sig- trots att vi är 3-barnsfamilj. Vi var garanterat de enda med barn, om man bortser från att födeledagsbarnets mamma var där, och även Alexs tjejs mamma & plastpappa. Så om man ser de så var vi tre mammor, och oron för sina barn håller i sig även när de fyller 25.. Alex skulle nog varken haft sallad eller rulltårtebakelser om de inte vore för lilla mamma.

Alex fick en superfin present. En grön Body i strl 74- där Niklas tryckt DJUROVIC JR på ryggen, haha. Ingen press alls va. Jennifer kanske inte tyckte de var lika roligt som Alex. Han hade nog gärna redan nu haft en hel drös med ungar. Han ska förresten sponsra vårt bröllpo om han får vara toasmaster. Varsågod säger jag då, men kanske ett frieri ska till först;-) TJÖÖÖTA tänker Niklas nu. Haha. '

Runt nio åkte vi hemåt- musiken ökade i takt med alkoholintaget och iom att alla var under 25 ( typ) var de läge för barnfamiljen att åka hem o natta alla. Det är inte samma tider som förr.

Blev de nån gran då? Jajjemen, och på måndag ska den in o pyntas!

Nattinatti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0