Edsbyn Inredningar

Marknadsför din sida också

Stackars lilla Michaela..

Filippa hade en av sina dagis-kompisar hemma hos oss igår. De är så söta ihop, och har verkligen roligt!
Allt gick jättebra o de hade en massa att göra. Filippa ville först å till henne- men de håller på att gräva upp hela framsidan, så det är inte barnvänligt direkt. Inte trodde jag att vår säkra baksida skulle vara så farlig som de var..

Vi har ju en liten låg mur- där barnen jmt går balans-gång. Det är lågt och vi har faktiskt trott att de varit säkert. De ramlar ofta, men inget händer från den höjden. Tills igår. Förmodligen trampade Michaela utanför, vi såg inte vad som hände- men fallet såg jag. Hon landade på på sidan, och fick armen under sig. Hon var otröstlig, och vänster armbåge var öm. Usch, bara inget allvarligt hänt kände jag med en gång. Men tösen slutatade inte gråta, det var ingen hysterisk gråt, utan mycket ajajajajaaaj- gråt. Som tur var kom hennes mamma Malin efter en stund, så hon fick komma hem. Oron släppte inte, och på kvällen skickade Niklas ett sms till Malin för att kolla hur de gått. Då hade de precis kommit hem från akuten..

Jag köpte en liten Pingu & en godispåse idag, så Filippa kunde lämna det efter dagis. Det är en spricka i armbågen- där det växer som mest nu. Värre kunde de knappast va. Bruten arm kunde nästan varit lindrigare.
Nu vet vi att det inte är vårat fel, men det är jobbigt att se kompisar skada sig hemma hos oss. Hoppas hon slipper operation, de skulle se tiden an ett par dagar. Hon blev iaf glad när vi kom, och ännu gladare av en paket. Pigg var hon, men hon får såklart alvedon. Nätterna är säkert värst. Och det är inte lätt för en fyraåring att gå med hela armen i gips..
Puh. Hoppas hon kryar på sig och ändå vill komma hit och leka igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0