Edsbyn Inredningar

Marknadsför din sida också

Helgen som gått

Så var det söndagkväll- redan.

Det har vart en trevlig helg. Fredagen spenderade flickorna hos svärmor/ farmor, och Emelie var där med. Emelie är Filippas gudmor & Niklas syster. NIklas spelade första hemma-matchen, mot Torup. De har precis som GIF gått up till fyran iår, men det var ändå en match de skulle vinna. De hade spelövertag hela matchen men det slutade ändå 1-1. Hem kom en allt annat än glad sambo. Jag var mest nervös för att hans lår inte skulle hålla- han har haft en bra försäsong och de vore så surt om han inte håller nu- det är ju kanske sista skriken på fullt allvar ( på ett tag.. ) innan twinsen kommer. Då behöver vi ha honom hemma.
Filippa sov över i Apelviken hos sin farmor, det är ju bland de bästa som finns. Sen ringde hon mormor på lördagen och frågade om de kommer snart. Hon älskar verkligen sina far & mor-föräldrar! Härligt!
Arne ( farfar ) hade vart och köpt en ny cykel till Filippa. En röd fin Monark. Den hon fick förra året var tok-liten- hon knäade sig själv.

Lördag var utedag. Jag älskar den här årstiden numera- all längtan får utlopp i trädgården. Sen gör de ont, överallt, men de är de värt. Vi har väldigt lite att ordna med iår, vi fick rensat bra förra våren. Jag pekar mest, & Niklas bygger o gräver.

Helgens uppdrag: Ny sandlåda till Filippa. Den gamla gick sönder- och det är inte så barnvänligt med spik i rumpan. Vi har gjort om lite runt om med- lagt samma stenar som på framsidan. Det blev väldigt bra. Vi skall även göra en bänk till barnen som skall stå på stenarna. Niklas har sågat och spikat ihop den idag, så nu ska jag lasera den.

Sen har vi toppdressan gräsmattan, Niklas gjorde tusen hål först, och sen har de krattats o krattats o krattats. Vi har en minst sagt tung & lerig jord, så vi hoppas på lite lättare grund nu med allt grus.

Spaljen vid komposten har stått halvfärdig i ett år, och den skulle fixas med. När den ändå var nere tömde vi mat-komposten. Där var massor med härlig nyttig jord däri, perfekt till landen! Jösses va miljövänliga vi är. Och det är riktigt roligt!

Mikaela var o lekte med Filippa idag med, och allt gick jättebra till strax innan hennes mamma kom. Hon ramla ner från muren:-( Det är iof inget farligt, för det händer rätt ofta. Tyvärr landade hon på armen, och fick nog rätt ont. Hon grät länge- och vi frågade om vi skulle ringa mamma. Men nej då. Som tur var kom hon faktiskt efter en stund, så hon fick komma hem. Lite orolig är jag minsann, hoppas verkligen inte hon skadat sig..

Så summasumarum. En härlig helg! Mer sånt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0