Edsbyn Inredningar

Marknadsför din sida också

Trappan

De är hela tiden så mycket att fundera ut. Kunde inte hjärnan låta bli att tänka på allt hela tiden? Jaja, jag får passa på medans tid finns- snart kommer de små o då blir de ingen heminredning på minst 2 år.

Iaf. När vi nu gör om däruppe så kommer de bli nya väggar i trappan. O då behöver de målas osv. Ställning måste hyras, o då är de ju bra att veta innan hur de ska göras. Just nu funderas de på spont på ena väggen. Den väggen har gått illa åt sen vi flyttade in, stora hål i tapeten efter div möbler som släpats upp. Trappan i sig är ju renoverad, den var en furutrapp när vi flyttade in, men är idag vit med svart heltäckningsmatta från Kasthall på stegen. Och en ekkantlist. Inte alltid kul att hålla en svart matta ren, men snygg är den.

De jag funderar på nu är trappräcket. De behöver målas om ( det oxxå?? ). Har funderat på att måla det svart. Det fulaste egentligen med hela trappan idag är dörren till förrådet under trappan. Den är så ful! Alla våra dörrar är osnygga, men den är än fulare, o fråga mig inte varför, för den är likadan som de andra, fast mindre. De är väl för att den syns förmodligen?

Här är andra snygga trappor:



Coolt med klädhängaren!



Fint med mörka räcken, och belysningen är snygg. Tror de blir lampor från Bolagret i trappan, som jag visat tidigare här.



Inte så barnvänligt utan räcke på ena sidan, men snyggt ändå. Tavlorna på höjd är en fin installation, gillar tavlor som inte bara hänger på rad.

Bilder från livingetc.com/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0